A konyhabútor

A konyhabútor megfelelő kiválasztásakor sok szempontot kell figyelembe vennünk, hiszen ennek a bútornak az összes konyhai eszköz, edény, tartós élelmiszer, háztartási gép, stb. tárolására alkalmasnak kell lennie, ráadásul sok háziasszony a konyhába tölti ideje nagy részét. A munkalapra és a nyitott polcokra helyezhetjük az esztétikailag szép megjelenésű gépeket, illetve azokat, melyeket gyakran használunk. A ritkábban használt gépeket, eszközöket tehetjük a zárt ajtók mögé.
A fiókos elemek a evőeszközök, egyéb kisebb eszközök, vagy akár a szakácskönyvek tárolására alkalmasak, de praktikus tárolóhely a sarokelem kifordítható polca is.
Tehát egyedi konyhabútor készítésnél ezeket a főbb szempontokat figyelembe kell vennünk, vagyis legfontosabb, hogy előre fel tudjuk mérni, a bútort konkrétan milyen eszközök tárolására szeretnénk használni és ennek megfelelően tervezni.
De ugyanígy a készen kínált konyhabútor vásárlásánál is érdemes szakember segítségét igénybe venni, hogy a bőséges kínálatból a lakásához, az étkezőhöz leginkább odaillő konyhabútort válasszuk ki.Konyhabútorok