Holland bútor

 • Holland Udvar Bútorbolt
  Cégünk sok éve áll a vásárlók szolgálatában, akiket elsősorban a valódi tölgyfából vagy tölgyfa felhasználásával készült bútorok széles választékával várunk.

  A legtöbb bútort Hollandiából importáljuk, de kínálatunkban megtalálhatóak még román, belga és hazai készítésű bútorok is, természetesen valamennyi kiváló minőségű. A választékot folyamatosan bővítjük az ön igényeihez igazodva, ezért is érdemes havonta egyszer meglátogatni bennünket.

 • Holland Bútor Kecskemét
  Családi vállalkozásként 15 éve importálunk igényes bútorokat a tulipánok országából.
  Hollandia új bőrgarnitútái mellet egyedi és különleges használt bútorokat is árusítunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a kiegészítő és kisbútorokra,dísztárgyakra,lámpákra,órákra-ezekből széles a választékunk.

 • Használt Holland fa bútorok

 • Nieder-Möbel KFT
  Cégünket családi vállalkozásként 1996-ban alapítottuk, mint Nieder-Möbel KFT. Fő profilunk a kiváló minőségű holland bútorok Magyarországra való importálása.

 • Flamand Holland Bútorok Boltja
  A Flamand Holland Bútorok Boltja 1994. decemberében nyitotta meg először kapuit. Első üzltetünk 1994 - 1996-ig Szegeden, a Kálvária sugárút 10. szám alatt üzemelt. A bővülő kínálatunk miatt, kinőttük ezt az üzlethelyiséget.
  1996 óta a Szeged, Petőfi Sándor sugárút 17. szám alatt várjuk kedves vásárlóinkat.

 • Holland Bútor Mohács
  Üzletünk 2004-óta foglalkozik német-holland bútorok és kiegészítők forgalmazásával. Online kirakatunkban éjjel-nappal megtekintheti aktuális árukészletünket, vagy ha valamelyik termék megtetszik le is foglalhatja.
  Ha szép bútorokat keres akkor nálunk jó helyen jár, kéthetente más és más akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Nem találja üzletét az oldalunkon?
Írjon nekünk és mi máris felvesszük a listába!
E-mail:infotelebutor.hu